Szolgáltatáscsomagok

A várandósság tervezésétől a gyermekágy időszakáig 3 különböző komplex szolgáltatáscsomaggal tudlak kísérni


BABATERVEZŐ CSOMAG

- 3x 20 perc Bemer fizikai érterápiás matrac használat, igény szerint segítő beszélgetéssel egybekötve. A Bemer egy több világszabadalommal rendelkező orvostechnikai eszköz, mely stimulálja a mikrokeringést, segítve ezzel a sejtek anyagcseréjének megfelelő működését, hogy azok maradéktalanul elláthassák feladatukat. A Bemer terápia a méh hajszálérkeringésének javításával támogatja a megtermékenyített petesejt megtapadását és megtartását, meddőségi centrumokban is használják. Ugyanakkor hatással van a vegetatív idegrendszerre, így stresszoldó, ellazító hatása is érzékelhető, szervezetünk pedig ebben az állapotban tud legjobban regenerálódni. 

https://www.pontemuhely.hu/bemer/ 

- 1 alkalom érzelmi blokkoldás kineziológia segítségével, mellyel az elakadás érzelmi hátterét térképezhetjük fel. Ráláthatunk, milyen életesemény érzelmi megélése akadt el, ami érzelmi lenyomatot hagyott benned és testileg is blokkol folyamatokat. Megnézhetjük, milyen tudatalatti családi minták, programok, korlátozó hitrendszerek működtetnek a jelenben, - akár a gyermekvállalással kapcsolatban, akár más, az anyaságot érintő területen. 

https://www.pontemuhely.hu/one-brain-kineziologia/

- 1 alkalom textilfestés segítő beszélgetéssel, mely alkalmat teremt az alkotóképesség felélesztésére, valamint az elcsendesedésre, befelé figyelésre, a "tanult tehetetlenség"-en való felülemelkedésre a saját testünkbe, erőnkbe vetett bizalom felélesztésére.  

https://www.pontemuhely.hu/textilfestes/


BABAVÁRÓ CSOMAG

- 1 alkalom érzelmi blokkoldás kineziológia segítségével. A háborítatlan szülésélményre készülve a mélyére nézhetünk a benned zajló érzelmi folyamatoknak, segítve ezzel a belső békéd megtalálását, ami a külvilágban is békés körülmények megélését hozza magával.  Megnézhetjük, milyen tudatalatti családi minták, programok, korlátozó hitrendszerek működtetnek a jelenben, - akár a szüléssel kapcsolatban, akár más, az anyaságot érintő területen. 

https://www.pontemuhely.hu/one-brain-kineziologia/

- 1 alkalom textilfestés segítő beszélgetéssel, melynek során ráhangolódunk a jelenleg benned zajló lelki folyamatokra, felszínre hozzuk aktuális félelmeidet, rávilágítunk belső erőforrásaidra, miközben erősítjük az önmagaddal való kapcsolódást, mellyel megalapozzuk a belső biztonságérzetet és bizalmat.  

https://www.pontemuhely.hu/textilfestes/

- AngelSounds magzati szívhang hallgató vagy BeSafe biztonsági övterelő kölcsönzés 5 hónapra. 

https://www.pecsibabavar.hu/varandosoknak/


SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁCIÓ CSOMAG

- 3x 20 perc Bemer fizikai érterápiás matrac használat, igény szerint segítő beszélgetéssel egybekötve. A Bemer egy több világszabadalommal rendelkező orvostechnikai eszköz, mely stimulálja a mikrokeringést, segítve ezzel a sejtek anyagcseréjének megfelelő működését, hogy azok maradéktalanul elláthassák feladatukat (többek között a tejtermelésért felelős sejtek működését is támogatja ezáltal). Hatással van a vegetatív idegrendszerre, így stresszoldó, ellazító hatása is érzékelhető, szervezetünk pedig ebben az állapotban tud legjobban regenerálódni. 

https://www.pontemuhely.hu/bemer/

- 1 alkalom érzelmi blokkoldás kineziológia segítségével, mellyel az elakadás érzelmi hátterét térképezhetjük fel. Ráláthatunk, milyen életesemény érzelmi megélése akadt el, a szülésélmény milyen érzelmi lenyomatot hagyott benned. Megnézhetjük, milyen tudatalatti családi minták, programok, korlátozó hitrendszerek működtetnek a jelenben, - akár a szoptatással kapcsolatban, akár más, az anyaságot érintő területen, - melyek különböző érzelmi blokkokat okozva idővel a testben is blokkokat okozhatnak. 

https://www.pontemuhely.hu/one-brain-kineziologia/

- Ameda Finesse elektromos mellszívó (gépház+kábel) kölcsönzés 1 hónapra. Ez a kórházi erősségű mellszívó hatékony segítség lehet a tejtermelés beindításának támogatásában, illetve a tejtermelés elakadásakor, átmeneti szoptatási nehézségek idején a tejtermelés mennyiségének szabályozásában. Nagyon pontosan, az éppen aktuális érzékenységed, egyéni igényeid szerint tudod beállítani a szívás sebességét és a szívóhatás erősségét.

https://www.pecsibabavar.hu/mellszivok/Érdeklődöm a szolgáltatáscsomagok iránt: