Várnai Eszter

Pályámat közgazdászként, HR szakterületen kezdve folyamatos hívást éreztem a segítő szakmában való kiteljesedés iránt. Az önismeret és személyiségfejlődés első lépcsőfokát a grafológiai tanulmányok jelentették számomra, a kreatív önkifejezés megélésében pedig gyermekkorom óta a varrás segít. Kislányom megszületése után a természetgyógyászat, és ezen keresztül a One Brain kineziológia módszerének megismerése és hatékonyságának személyes megtapasztalása hozott fordulatot az életembe. Felismertem, hogy ez az a módszer, mellyel a legmélyrehatóbban tudom segíteni a hozzám fordulókat a kihívásokkal teli életszakaszokban a bennük rejlő válaszok megtalálásában. 

Holisztikus szemléletemből adódóan természetgyógyász tanulmányaimmal párhuzamosan alkalmazott táplálkozástudományi ismereteket is szereztem, hogy ezzel a tudással, valamint frekvenciaterápiás gépem segítségével a szervezet fizikai jólétének támogatására is lehetőséget nyújtsak.

A dúla továbbképzésen tanultakkal a tudatos várandósság-kísérésben szeretnék átfogóbb szemléletet nyújtani a hozzám forduló kismamáknak a minél háborítatlanabb szülésélmény beteljesülése érdekében.

Időközben a textilfestést, mint kreatív alkotótechnikát ötvöztem a segítő beszélgetés lehetőségével, így segítve a megnyílást azok számára is, akiknek egy alkotótevékenység segítségével könnyebb lecsendesedni, befelé figyelni, jelen lenni. Az így elkészült textildarab a későbbiekben is emlékeztetni fogja az alkotóját a festés közben tapasztalt megéléseire, magában hordoz egy üzenetet, mely a továbbiakban is erőforrásként táplálja a készítőjét.


Tanulmányok:

2022 -         : PTE ETK Ápolás és betegellátás szak - Szülésznő szakirány

2021-2022:  Dúlaképzés (Békés Emőke)

2021:             Kineziológus szakmai vizsga (OKFŐ Természetgyógyász szakmai vizsga)

2020-2021:  One Brain Kineziológia (Subrosa Képességfejlesztő és Stresszkezelési Oktató Központ - Várhidi Ilona)

2020:             A Hagyományos Kínai Orvoslás Szindrómái továbbképzés (Konnektív Felnőttképző Kft.)

2020:             Alkalmazott Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Szakismeretek (AvaloMedica Kft. - Bartha Ákos)

2019:              Egészségtudatos táplálkozás továbbképzés (Konnektív Felnőttképző Kft.)

2018-2020:    Természetgyógyász alapképzés (Konnektív Felnőttképző Kft.)

2016-2018:    Női szabó képzés

2010-2012:    Grafológus képzés