Referenciák


Dia

"Eszterrel a harmadik várandósságom felénél találkoztam. Nagyon gyorsan sikerült egymásra hangolódnunk. Jó volt a közelében lennem, hogy a kellemes energiája engem is átjárjon. 4 alkalommal talákoztunk szülésfelkészítésre, ahol Eszter különböző eszközök/technikák használatával segített közelebb kerülnöm belső énemhez. Átdolgoztuk az első gyermekem szülésélményet, az ott megélt elakadás okát, illetve második várandósságom során a babánk elvesztését. A találkozások alkalmával megismertem jobban magam, a családom női vonalát, több olyan viselkedésmintámat, ami a közeledő szülésemben nem támogatott volna. Eszterrel a szülésfelkészülés során mindig úgy éreztem, hogy egy olyan szakember támogató és megértő kezei között vagyok, aki holisztikusan lát és segít. 2023. január 18-án Soma úgy döntött, hogy elindul az új világba, és egy békés, csendes állapotban sikerült világra hoznom, megszületnie. "

Zsófia

"A kineziológiai oldást követően éreztem magamon a felkönnyülést, azt a fajta finomhangolást, amire szükségem volt ahhoz, hogy továbblépjek életem egy meghatározott szakaszán. Eszter személyisége biztonságot nyújtott a kezelések alkalmával, s a meghitt, figyelmes beszélgetések tovább mélyítették érdeklődésem és megnyílásom a kineziológia irányába."

Judit

"Negyvenes éveiben járó nő vagyok, aki megkereste Esztert, mert segítségre volt szüksége. Az oldást követően nagyon jól vagyok, tele energiával, mert valamit letettem, valamit sikerült kivenni abból a bizonyos képzeletbeli zsákból, ami a vállamat nyomja, így könnyebb lettem, könnyebben lélegzem. Köszönet mindenért!"