Bemer fizikai érterápia

A fizikai és szellemi állóképesség támogatója


Próbáld ki - a több világszabadalommal rendelkező orvostechnikai eszköz, - a Bemer fizikai érterápiás készülék stresszoldó hatását, akár segítő beszélgetéssel kísérve!

Tapasztald meg, milyen jótékony hatással van a mikrokeringés támogatása többek között az idegrendszerre is!


További hasznos alkalmazási területei:

Fogantatási nehézségek esetén hatékonyan alkalmazzák a Bemer terápiát meddőségi centrumokban is.

Szülés utáni regenerációban kiemelkedő jelentősége van a mikrokeringés támogatásának.

Császármetszés esetén a készülék a fényterápiás egységgel kiegészítve komplexen hat a heg minél gyorsabb és szebb gyógyulására.


Az egészség háromszöge az emocionális és kémiai oldalon túl a szervezet fizikai támogatását is magában foglalja.

Sejtbiológiai kutatások támasztják alá, hogy a testünkben zajló kémiai folyamatokat gondolataink, érzéseink tudják leginkább befolyásolni, így fontos ennek tudatában lenni, emellett azonban fordítsunk figyelmet az egészséges táplálkozásra és testünk fizikai támogatására is. Utóbbiban a rendszeres mozgáson túl segítségünkre lehet a mikrokeringés javításában bizonyítottan hatékony orvostechnikai eszköz, a Bemer fizikai érterápás készülék, mind megelőzés, mind regenerálódás tekintetében.

A legtöbb egészségügyi probléma gyökere - a korlátozottan átjárható mikroerek következtében - a szervezet nem megfelelő anyagcseréje, vagyis az oxigénellátás és a salakanyagelszállítás gátoltsága, miközben napjainkban az oxidatív stressz egyre fokozódik.

A Bemer fizikai érterápiás készülék napi pár perces használata hatékonyan javítja a mikrokeringést, ezáltal a sejtek, szövetek regenerálódását, az immunrendszer működését, valamint jótékony hatással van idegrendszerünkre is.