Stresszoldás a perinatális időszakban kineziológiával, kreativitással, dúlai támogatással


Érzelmi blokkoldás és informáltság a háborítatlan szülésélményért.
Belülről fakadó biztonságérzet és bizalom ébred!

Első kisbabádat tervezed vagy már várandós vagy vele? A minél gondtalanabb várandósság és szülés érdekében szeretnél tudatosan készülni erre a beavatásra?

Esetleg már többedik gyermekedet várod és eddigi szülésélményeid után más minőségű megélésre vágysz?

Bármelyik esetről legyen szó, érdemes a várandósság testi és lelki oldalával egyaránt foglalkozni. A vajúdás folyamatát a természet csodálatos módon alakította ki, melynek során az eltérő intenzitású szakaszokban különböző tisztulási folyamatokon megy keresztül az anyai lélek, mely segíti a nőt a fokozatos megnyílásban, elengedésben és az anyává válás minél teljesebb megélésében, elfogadásában.

A szülőszoba ilyen értelemben terápiás térnek is tekinthető. Amennyiben a vajúdás egyes szakaszaiban elakadásokkal szembesül az anya, meghatározott lelki blokkok állhatnak a háttérben. Sok esetben ezeknek a tudattalan befolyásoló tényezőknek a gyengéd felszínre hozása már átsegíti az anyát a nehézségeken.

A szülés minél háborítatlanabb lefolyása érdekében érdemes már a várandósság ideje alatt vagy azt megelőzően mélyebb kapcsolatot kialakítani nemcsak testünkkel, hanem lelki folyamatainkkal is, hogy tudatosíthassuk és feloldhassuk különböző életterületeinken jelentkező blokkjainkat (pl. saját nőiségünk megélése, édesanyánkkal való kapcsolatunk, feldolgozatlan veszteségek, változáshoz való viszonyunk, elengedéssel, ezen belül a kontroll elengedésével kapcsolatos attitűdünk...). Mindemellett pedig feltárhatjuk azokat a személyes erőforrásainkat is, melyek segítenek átlendíteni minket a nehezebb időszakokon.