Várandós stresszoldás a háborítatlan szülésélményért

2024.04.18

Szeretnél tudatosabb lenni a várandósságod során megélt kihívásokkal, félelmekkel, érzelmi blokkokkal kapcsolatban, hogy a szülésélményt minél háborítatlanabbul tudd megélni, annak teljességében, megengedésben, együttműködésben, saját belső erőforrásaidra támaszkodva, támogató közeg megteremtésével?

Nyitott vagy rá, hogy a kineziológia és a textilfestés kreatív módszerének segítségével oldódj? A folyamat során megfestheted akár azt az egyedi pólót is, melyben életet adsz kisbabádnak. Az oldások során felszabadult, áttranszformálódott energia így támogat téged a szülés folyamata során is, és egyben emléket állít ennek az életre szóló élménynek. Te milyen egyedi pólót készítenél magadnak, mely segíti anyává válásod méltóságteljes megélését?

A háborítatlan szülésélmény alappillérei között szerepel a türelem, a biztonság és a bizalom. Az informáltságon túl fontos az ösztönszerű tudásba vetett bizalom, mely akkor tud igazán megnyilvánulni, ha az anya biztonságban érzi magát. Belülről fakadó biztonságot él meg. Bízik magában, az ösztöneiben, az intuícióiban, a testében, a gyermekében, a segítőiben és az egész folyamatban, hiszen "a születésnek van egy olyan dimenziója, mely nincs emberi irányítás alatt". (Béres Edina)

Te mennyire érzed biztonságban magad a testedben? Mennyire bízol a tested jelzéseiben? Mennyire könnyen tudsz támaszkodni belső erőforrásaidra? Hiszed, hogy test és lélek egymástól elválaszthatatlan? A test teszi a dolgát, ha a lélek hagyja.

Mennyire éled meg a hétköznapi életedben az irányításhoz való ragaszkodást? Könnyen át tudod adni magad a történéseknek vagy megvisel, ha a dolgok nem a terveid szerint alakulnak és emiatt gyakran tehetetlennek, kiszolgáltatottnak érzed magad? Tudatában vagy annak, hogy a külső körülmények, a világ történéseinek megélése a saját hitrendszereidet tükrözi vissza?

Az irányítási vágy helyett helyezd át a fókuszt a történések belső megélésére, mert annak szabadsága a tiéd. Egy adott helyzet megélését azonban nagyon sok tényező befolyásolja, többek között félelmeink, múltbeli emlékeink, korlátozó hitrendszereink, tudattalan érzelmi blokkjaink, transzgenerációs mintáink. Ezeket szabadon felszínre engedheted, átminősítheted, és ez lesz az, ami kiemel a tehetetlenség állapotából és a saját belső erőforrásaidra hangol, ez pedig a külső körülményeidben is tükröződni fog.

Válj tudatosabbá a mintáidra, programjaidra, és találj rá belső biztonságérzetedre! Ebben tud támogatást nyújtani a kineziológiai elemekre és a kreatív alkotóerő felébresztésére épülő teljesen egyénre szabott egyedi módszer, melynek segítségével biztonságos térben, a jelen átélésének megengedésével, belső képek, érzelmek megélésén keresztül kapcsolódhatsz saját belső világoddal, testeddel, kisbabáddal. Felszínre kerülhetnek elakadt érzelmek, félelmek, transzgenerációs blokkok, melyek tudatosulása új erőforrásokat szabadít fel benned. Az érzelmi blokkok oldódása a testi blokkokat is oldja, segít áramlásba kerülni magaddal, a környezeteddel, a folyamattal, ami támogatja a minél háborítatlanabb szülésélmény megélését is.

Ha felkeltette érdeklődésedet a módszer, keress bizalommal!

Eszter

30 221 8626