Babaváró és kismama stresszoldás

2021.07.30

Babát tervezel, és kételyekkel, aggodalommal tölt el a várakozás időszaka? Már megfogant a kisbabád, és a várandósság ideje hoz elő benned különböző - ismert vagy eddig nem tapasztalt - félelmeket? Már megszületett a gyermeked, és a szülés folyamata volt negatív, stresszhelyzetekkel terhelt élmény Esetleg a szülést követő időszak vált bizonytalansággal telítetté?

Bármelyik élethelyzetről legyen szó, a One Brain kineziológia eszköztárával beazonosítható az egyensúlyod kibillenésének hátterében álló probléma:

  • félelmek, szorongások: pl. elhízástól, vetéléstől, szülési fájdalomtól való félelem
  • negatív hitrendszerek: pl. "Nem vagyok képes természetes úton szülni, majd szoptatni, hiszen a családban másnak sem sikerült." vagy "A gyerekszüléssel elveszítem a szabadságom." vagy "Gyerekszülés után megromlik a párkapcsolat."

Izomteszt segítségével felderítjük az adott stresszor kialakulásának múltbeli gyökerét, körülményeit, majd további eseteket, melyek alkalmával az - újra és újra tudat alatt - hatást gyakorolt életedre, reakcióidra, döntéseidre. A stresszoldás során semlegesítjük az adott eseményeken lévő negatív érzelmet, így az érzelmi blokk oldódásával beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. A felismerések által pedig a jövőben már tudatosan - a régi hitrendszerek befolyásolásától mentesen - élheted meg a hasonló élethelyzeteket.