Stresszoldás frekvenciaterápiával

Egyre többször érzed, hogy feszült a tested, túl sok félelemkeltő gondolat uralkodik rajtad? Meggyengült a bizalmad és a biztonságérzeted?

Amíg a test és az elme feszült, nehéz kapcsolódnunk szívbéli megérzéseinkhez, melyek követése segít visszaadni a belső tartóerőt, az önmagunkba és az Életbe vetett bizalmat. 

Energetikai állapotfelmérést követően a frekvenciaterápiás kezelés - akár segítő beszélgetés kíséretében - segít ellazítani a testet, elmét és beindítani a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

Tudtad, hogy az élő szervezetben a változások először bioinformációs, bioenergetiakia szinten jelentkeznek? Amennyiben ezek a változások tartósan fennállnak, később sejtszintű elváltozások, testi tünetek jelentkezhetnek.

1975-től technikailag lehetővé vált a sejtek  bioelektronikai jeleinek mérése. Az eredmények igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek. Az szervezetből távozó elektromágneses hullámok pontosan utalnak a test állapotára, ugyanis eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. 

Sejtbiológiai kutatások ugyanakkor bizonyítják, hogy sejtjeink állapotára legnagyobb mértékben gondolataink kémiája képes hatni, vagyis érzelmeink döntően befolyásolják fizikai egészségünket. Így, ha szeretnél tudatos lenni a benned zajló testi-lelki folyamatokra, az energetikai állapotfelmérés ebben segítségedre lehet. Frekvenciaterápiás kezeléssel pedig beindítható szervezeted öngyógyító mechanizmusa.